| Veelgestelde vragen
Veelgestelde vragen2017-12-22T12:44:38+00:00

Veelgestelde vragen

Wat zeggen andere mensen over Dogtrust?2018-11-26T10:14:56+00:00

Dogtrust kiest voor een andere aanpak, een aanpak die werkt. In kleine groepen werken we aan het gedrag van uw hond in veel voorkomende dagelijkse situaties. We begrijpen dat het lastig is om een goede keuze te maken uit verschillende aanbieders. Daarom helpen we u graag met een impressie van onze lessen, referenties van cursisten en natuurlijk mag u altijd contact opnemen voor meer informatie.

Willy Van den Heuvel heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 16 september

Inmiddels al weer 3 jaar in training met Moos bij Dogtrust noelle en elke week verheugen wij ons op weer een wijze, leuke les. Inmiddels in een wat andere vorm, waarvan ik alleen maar kan zeggen dat het nog leerzamer en leuker is. Ben zo blij met mijn bernervriend Moos, dankzij jullie opgegroeid tot een superleuke hond?


Patricia van der Laan
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 20 augustus

Beste training die je hond kan krijgen!! Mijn super enthousiaste Vizsla Toby is onder controle. Ik ben nu naar de stad verhuisd en Toby loopt met een losse lijn naast me. Mensen kunnen hem aaien zonder dat hij tegen ze opspringt!!


Heidi Groenen
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 20 augustus

Hele fijne cursus waar wij al met 4 van onze Leonbergers zijn geweest. We hebben met alle 4 de puppy cursus en vervolg cursussen gedaan en het zijn hele lieve reuen geworden die ook heel sociaal zijn met andere honden.


Sharon van Keulen
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 20 augustus

Alweer twee jaar geleden had ik samen met onze Knoest een stafford pup van zeven maanden onze eerste privé les. Zijn aandachtspunt was om zich niet meer zo op zijn omgeving te focussen maar meer op mij.

We hebben destijds een puppycursus bij een andere hondenvereniging gevolgd maar deze wisten gewoon niet hoe ze dit probleem aan konden pakken met als gevolg dat ik maanden lang met spierpijn en een slecht humeur thuis kwam.

Na tien minuten met de privé les bezig te zijn geweest zag ik al een verandering in zijn houding en heb ik het volle uur genoten! Ik ben nog nooit zo blij en trots naar huis gegaan! Nu twee jaar later kan Knoest zich nog steeds wel eens focussen op andere honden, maar door de geleerde aandachtsoefeningen heb ik hem zo uit die focus gehaald en kunnen we heerlijk genieten van onze wandeling!


Wendy van Daal
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 20 augustus

Ik heb met Monster een paar cursussen gedaan bij Noëlle. Ik als baasje heb er echt veel geleerd, en Monster natuurlijk ook!

Ook heb ik ze een keer bij mij thuis laten komen omdat de hond van mijn vriend erg veel blafte. Ik heb de nodige tips gekregen en het gaat al stukken beter. Al met al kan ik alleen maar aanraden om hier met je hond naar toe te gaan!


Tiny Mamot-van Leuven
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 13 juni

Super resultaat met onze dominante hond, uit het dodingsstation in Portugal. Het gaat al zo veel beter. Kei blij!


Anita De Jong
heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld
5 sterren 4 juni

Noelle je bent een super meid met een hart van goud,super ervaringsdeskundige en geen hond of baasje waar jij geen raad mee weet!


Martine Schophuizen
heeft een referentie geschreven over Dogtrust by Noëlle
3 december om 21:25 · Maastricht, Limburg

Het is echt fijn dat toen wij door de bomen het bos even niet meer zagen dat Noëlle in een uur al zoveel heeft kunnen verduidelijken over onze hond, trainen, gehoorzaamheid en ook over onszelf ? Thanks again Noëlle! Wij kunnen vol vertrouwen met de eerste dingen aan de slag met Logan!

Kan ik ergens foto’s van een les bekijken?2017-12-12T10:25:30+00:00

We posten regelmatig nieuwsberichten over onze lessen. Daar staan ook altijd foto’s bij zodat u een goed beeld krijgt van de lesinhoud. Kijk eens onder ‘nieuws‘ bij de berichten over socialiseren, puppyles, losloop cursus en speurcursus. Of like onze facebookpagina.

Moet mijn hond gesocialiseerd zijn?2017-05-16T21:39:51+00:00

Voorwaarde voor onze groepslessen is dat de honden sociaal zijn. Mocht u hierover twijfelen dan nodigen wij u graag uit voor een privéles waarin we u persoonlijk adviseren en begeleiden.

Is Dogtrust gecertificeerd?2017-07-25T16:25:50+00:00

Dogtrust is aangesloten bij Dibevo. Deze brancheorganisatie staat al 80 jaar voor professionele dienstverlening en dierenwelzijn. Drijvende kracht achter Dogtrust is Noëlle van der Aa. Zij trainde onder andere politiehonden, volgde de opleiding drugs- en explosievenhond, gaf les aan het SWAT team in Texas, werkte samen met de Dogwhisperer in Australië en rondde in 2017 de opleiding bij De Roedelmethode in België af. Lees haar cv.

Wanneer mag mijn pup naar puppytraining?2017-05-16T21:41:56+00:00

Soms krijgen eigenaren het advies om hun pup tot 12 weken zo veel mogelijk binnen te houden. Wachten met het naar buiten gaan tot de 12 weken enting is echter achterhaald. Veel dierenartsen beamen dat de kans op socialisatieproblemen groter is dan de kans op ziektes. Dat komt omdat de pup alle indrukken die zo belangrijk zijn in die speciale periode van zijn jonge leven dan mist. Deze speciale periode noemen we ook wel de socialisatiefase (8-12 weken). Natuurlijk is het belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen:

  • Let goed op dat uw pup niet in aanraking komt met ontlasting en/of braaksel van andere honden. Bezoek voor de 12 weken enting dus geen honden uitlaat plaatsen.
  • Breng uw pup alléén in contact met honden die volledig geënt, volledig gezond én -sociaal vaardig zijn! Vraag dit na bij de baasjes.
Wat zijn de lestijden van Dogtrust?2018-11-26T10:06:58+00:00

We werken op verschillende locaties in Waalre, Valkenswaard, Riethoven en Veldhoven. Op het moment dat u een aanmelding invult, vragen we voorkeursdagen aan te geven. We plannen lessen van maandag t/m zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds. In de wintertijd zijn we afhankelijk van het weer en locaties waar voldoende licht is. Voor precieze data kunt u het beste een mail sturen of vul het contactformulier in.

Op welke locatie geeft Dogtrust cursussen?2018-01-24T11:26:31+00:00

We kiezen elke les een andere locatie. Met locaties bedoelen we bijvoorbeeld: in het dorp, in de stad, in een woonwijk, in het bos of in het park. Op die manier helpen we uw hond beter om te gaan met dagelijkse situaties. Op dit moment werken we in Waalre, Valkenswaard, Riethoven, Veldhoven, Eindhoven en Heeze-Leende. Ook honden uit Geldrop, Maarheeze, Budel, Bergeijk en Eersel zijn van harte welkom voor de groepslessen of privéles.

Wanneer is de beste tijd om me op te geven voor een puppycursus?2017-05-23T15:49:49+00:00

Als u weet wanneer u uw pup in huis krijgt, kunt u zich aanmelden bij Dogtrust. U komt dan, zonder enige verplichting, op de wachtlijst voor een puppycursus. Zo heeft u de meeste kans meteen te kunnen starten met de puppycursus zodra u uw pup in huis heeft.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.