Cursussen 

Elke hond wil van nature zijn baasje verblijden. Dogtrust werkt vanuit enthousiasme en vertrouwen. Allereerst bouwen we aan de relatie met uw hond. Als u een goede band heeft en uw hond weet wat u van hem verwacht, gaat het opvoeden vanzelf. Opvoeden gebeurt bij ons aan de hand van dagelijkse situaties. Bijvoorbeeld: goed gedrag in huis, omgang met kinderen en andere honden, wandelen in het bos of langs een drukke weg, buitenshuis gehoorzamen en afleidingen weerstaan.

Dogtrust helpt u met een enthousiaste, speelse en consequente opvoeding van uw hond. Al onze cursussen zijn toegespitst op de uitdagingen die u in en om huis ervaart. Tijdens onze lessen krijgt u advies, begeleiding en de juiste handvatten. Zo wordt het opvoeden van uw hond een doorlopend proces waarbij plezier voor hond en baas voorop staat.

Onze puppycursus is voor pups van 9 tot 13 weken oud. De basiscursus is voor honden vanaf 3 maanden oud. Na de basiscursus kunt u diverse gehoorzaamheidscursussen bij ons volgen of kiezen voor vervolgcursussen zoals een losloopcursus en speurcursus. U kunt ook kiezen voor een privéles voor uw puppy, jonge hond of volwassen hond. We werken op verschillende locaties in Waalre, Valkenswaard, Riethoven en Veldhoven.

Puppy (vanaf 9 tot 13 weken) Lees meer >

Basiscursus (vanaf 3 maanden) Lees meer >

Gehoorzaamheid Lees meer >

Losloopcursus Lees meer >

Lestijden

We werken op locaties die aansluiten bij uw eigen omgeving. We plannen lessen van maandag t/m zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds. In de wintertijd zijn we afhankelijk van het weer en locaties waar voldoende licht is. Voor precieze data kunt u het beste een mail sturen of vul het contactformulier in.