Cursussen 

Elke hond wil van nature zijn baasje verblijden. Dogtrust werkt vanuit enthousiasme en vertrouwen. Allereerst bouwen we aan de relatie met je hond. Want als jullie een goede band hebben en je hond weet wat je van hem verwacht, gaat het opvoeden vanzelf. Opvoeden gebeurt bij ons aan de hand van dagelijkse situaties. Bijvoorbeeld: goed gedrag in huis, omgang met kinderen en andere honden, wandelen in het bos of langs een drukke weg, buitenshuis gehoorzamen en afleidingen weerstaan.

Dogtrust helpt je met een enthousiaste, speelse en consequente opvoeding van je hond. Al onze cursussen zijn toegespitst op de uitdagingen die je in en om huis ervaart. Tijdens onze lessen krijg je advies, begeleiding en de juiste handvatten. Zo wordt het opvoeden van je hond een doorlopend proces waarbij plezier voor hond en baas voorop staat.

Onze puppycursus is voor pups van 9 t/m 15 weken oud. De starterscursus is voor honden vanaf 16 weken. Na de puppy- of starterscursus kun je diverse gehoorzaamheidscursussen bij ons volgen. Daarna kun je weer doorgaan met onze losloopcursus of speurcursus. Als voorbereiding of aanvulling op onze groepslessen kun je ook kiezen voor een privéles voor je pup of jonge hond. We werken op verschillende locaties in Waalre, Valkenswaard, Riethoven en Veldhoven.

Puppy (vanaf 9 t/m 15 weken) Lees meer >

Starterscursus (vanaf 16 weken) Lees meer >

Gehoorzaamheid Lees meer >

Losloopcursus Lees meer >

Lestijden

We werken op locaties die aansluiten bij je eigen omgeving. We plannen lessen van maandag t/m zaterdag, zowel overdag als ‘s avonds. In de wintertijd zijn we afhankelijk van het weer en locaties waar voldoende licht is. Voor precieze data kun je het beste een mail sturen of vul het contactformulier in.