Noëlle van der Aa

Mijn passie en liefde voor honden bestaat al heel mijn leven. In mijn jeugd hadden we verschillende honden en op mijn 18e startte ik met het trainen van politiehonden. Vanuit deze hobby ontstond in 1999 Hondentrainingscentrum Noëlle. Ik bleef mezelf ontwikkelen en volgde opleidingen bij O&O en Cursuscentrum Dierverzorging in Barneveld.

In 2006 voegde ik daar de opleiding voor drugs- en explosieven honden in Texas aan toe. Tijdens deze opleiding heb ik les gegeven in gedrag- en gehoorzaamheid aan het SWAT Team in Texas. Met mijn eigen hond Dash behaalde ik vervolgens het certificaat voor deze bijzondere opleiding.

In 2014 werkte ik samen met de Dogwhisperer in Australië. Samen werkten we aan verschillende cases. Meestal ging het om gedragsproblematiek, maar we hielpen ook puppy’s en jonge honden tijdens de lessen. Puur uit interesse koos ik eind 2015 voor de opleiding vakbekwaam houder van honden en katten (met diploma). In 2017 behaalde ik het certificaat voor de opleiding bij De Roedelmethode in België.

In 2019 behaalde ik mijn diploma voor hondenmasseur. Ook volgde ik een tweedaagse training Jin Shin Jyutsu voor honden en behaalde ik mijn certificaat voor de massagetechniek De Tellington TTouch®.

Mijn kanjer heet Jake, een kruising Hollandse herder van 10 jaar. Helaas overleed mijn beste maatje Dash in 2019 op 14 jarige leeftijd. In oktober 2020 heb ik mijn roedel weer uitgebreid met een pup. Luuk is een kruising Hollandse herder.

Chantal van Berendonk

Chantal is al 20 jaar mijn rechterhand en een zeer gewaardeerd instructrice, zowel door de honden als hun baasjes. Zij is een baken van rust met kennis en ervaring en een eindeloze passie voor haar vak. Chantal’s kanjer is Zidane, een Old Englisch Mastiff van 6 jaar.

Trust in dogs, because some of the truest friendships you will ever have will be with your dog.