Wat zeggen onze cursisten over Dogtrust? Lees hier de verschillende referenties.

Marieke Dopheide: Dogtrust is een superfijne hondenschool waar je ontzettend veel leert! Zowel hond als baasje. De manier van omgaan met je hond leren als ook iedere week vragen kunnen stellen in kleine groepen is echt super! Het trainen op locatie is top! En zowel Noëlle als Chantal zijn zeer goede trainsters die écht de hond begrijpen. ook als ze ongewenst gedrag laten zien. super leerzaam dus! Wij hopen nog lang te kunnen trainen bij hun!

Ronald van der Heijden: Het waren ‘maar’ 5 lessen. Onze Pip heeft hier al zoveel van geleerd! Over 2 maandjes de volgende cursus weer. nu al zin in: Chantal bedankt!

Helene Verbunt: Vanaf de leeftijd van 15 weken tot nu, 1 jaar, ben ik met Lucky, onze spring-in-het-veld labradoodle, bij Chantal van Dogtrust op cursus geweest van puppy (basis) cursus, gehoorzaamheid tot losloopcursus. Het was een zeer leerzame en fijne ervaring. Chantal is een echte hondenliefhebber, heeft veel geduld en geeft de juiste tips. Dogtrust, bedankt.

John Kraaijvanger: Altijd mee denken. En een passend persoonlijk advies. Kennis van zaken en liefde voor honden in overvloed.

Joyce Rath:  Ik heb met Jazz een aantal maanden getraind bij Noëlle en Chantal en mede door hun kennis en geduld heb ik een teckeltje die luistert, los loopt en geduldig op een terras ligt te wachten tot we weer verder gaan. De trainingen zijn gericht op situaties die je overal tegenkomt en niet afgezonderd op een gesloten terrein. Voor mij geen andere trainers! Tnx Noëlle en Chantal!!

Sylvia Zaadstra – Vorspaget: Dogtrust by Noëlle biedt goede, leerzame en gezellige lessen. Mijn partner en ik hebben samen met onze hond Elenor met veel plezier getraind. Noëlle en Chantal zijn beiden erg vriendelijk en hebben aandacht voor baas en hond. Door de kleine groepen waarin getraind wordt is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Wanneer je thuis ergens tegen aanloopt, word je hiermee geholpen in de les. Erg prettig. Wij hebben het als zeer zinvol ervaren dat iedere training op een andere locatie plaatvond, hierdoor heeft onze hond leren luisteren onder verschillende omstandigheden. Trainen bij Dogtrust is een investering, maar wel een investering die het dubbel en dwars waard is!

Janneke Schellekens: Veel geleerd op de cursussen met onze Herman! Ook super goed geholpen en goede handvatten meegekregen van trainster Chantal, toen bleek dat onze Herman echt doof is! Ik raad de cursussen van Dogtrust ook zeker een ander aan!

Nathalie van Lierop-Thomas: Puppytraining waar zeer consequent handelen aangeleerd worden aan de baasjes waardoor de pups beter luisteren.

Yvonne Van Beers: Vanaf de eerste dag dat ik mijn hond Kenzo heb, ben ik bij de cursus van Dogtrust. Chantal en Noëlle geven mij goede handreikingen voor mijn hond. De cursussen zijn echt op de praktijk gericht. Ik heb een leuke hond vooral mede dankzij hun. Ik ben hun hier zeer dankbaar voor. Ben nu 7 maanden bij Dogtrust en ga gewoon door. Ik en Kenzo leren elke keer weer bij.

Esther Claassen: Samen met onze Barney 4x cursus gehad. Van onzeker hondje naar zelfverzekerd. Dankzij Noëlle en Chantal. Fijn lesmateriaal.

Hannie Corstiaans-van Zon: Wij zijn met onze Groenendaeler pup Lilo op les geweest bij Noëlle en hebben diverse cursussen gevolgd. Met als resultaat een super sociaal, braaf, vriendelijk, speels en goed luisterend hondenvriendinnetje waar iedereen, en zij op hen, dol op is! Dank je wel Noëlle en team voor de goede begeleiding en een dikke dank je wel lebber van Lilo! Nog heel veel plezier en succes met Dogtrust by Noëlle

Leon van Meijel: Inmiddels 2 cursussen doorlopen. Prachtige locatie. Prachtige bosrijke omgeving waar ook getraind wordt. Vakbekwame instructrices. Fijne en gezellige sfeer. Geen dwingende juffen maar gewoon prettig gestoorde meiden die echt met honden om kunnen gaan. En niet te onderschatten, die ook erg goed met mensen om kunnen gaan. Honden kun je volgens mij alles leren. Het zijn vooral de mensen die ‘scholing’ nodig hebben om uiteindelijk te kunnen begrijpen hoe de relatie hond-mens het beste tot zijn recht komt. En dat hebben ze heel erg goed door bij Noëlle. Dus weer ingeschreven voor de derde cursus want ik kan nog wel wat scholing gebruiken…….

Willy Van den Heuvel: Inmiddels al weer 3 jaar in training met Moos bij Dogtrust Noëlle en elke week verheugen wij ons op weer een wijze, leuke les. Inmiddels in een wat andere vorm, waarvan ik alleen maar kan zeggen dat het nog leerzamer en leuker is. Ben zo blij met mijn bernervriend Moos, dankzij jullie opgegroeid tot een superleuke hond.

Patricia van der Laan: Beste training die je hond kan krijgen!! Mijn super enthousiaste Vizsla Toby is onder controle. Ik ben nu naar de stad verhuisd en Toby loopt met een losse lijn naast me. Mensen kunnen hem aaien zonder dat hij tegen ze opspringt!!

Heidi Groenen: Hele fijne cursus waar wij al met 4 van onze Leonbergers zijn geweest. We hebben met alle 4 de puppy cursus en vervolg cursussen gedaan en het zijn hele lieve reuen geworden die ook heel sociaal zijn met andere honden.

Sharon van Keulen: Alweer twee jaar geleden had ik samen met onze Knoest een stafford pup van zeven maanden onze eerste privé les. Zijn aandachtspunt was om zich niet meer zo op zijn omgeving te focussen maar meer op mij. We hebben destijds een puppycursus bij een andere hondenvereniging gevolgd maar deze wisten gewoon niet hoe ze dit probleem aan konden pakken met als gevolg dat ik maanden lang met spierpijn en een slecht humeur thuis kwam. Na tien minuten met de privé les bezig te zijn geweest zag ik al een verandering in zijn houding en heb ik het volle uur genoten! Ik ben nog nooit zo blij en trots naar huis gegaan! Nu twee jaar later kan Knoest zich nog steeds wel eens focussen op andere honden, maar door de geleerde aandachtsoefeningen heb ik hem zo uit die focus gehaald en kunnen we heerlijk genieten van onze wandeling!

Wendy van Daal: Ik heb met Monster een paar cursussen gedaan bij Noëlle. Ik als baasje heb er echt veel geleerd, en Monster natuurlijk ook! Ook heb ik ze een keer bij mij thuis laten komen omdat de hond van mijn vriend erg veel blafte. Ik heb de nodige tips gekregen en het gaat al stukken beter. Al met al kan ik alleen maar aanraden om hier met je hond naar toe te gaan!

Tiny Mamot-van Leuven: Super resultaat met onze dominante hond, uit het dodingsstation in Portugal. Het gaat al zo veel beter. Kei blij!

Anita De Jong: Noëlle je bent een super meid met een hart van goud, Super ervaringsdeskundige en geen hond of baasje waar jij geen raad mee weet!

Martine Schophuizen: Toen wij niet meer zo goed wisten wat nu goed of fout was voor onze labradoodle puppy Logan (door een overkill aan internet adviezen die elkaar tegenspreken, en een puppycursus in Maastricht waar weinig duidelijk werd) hebben wij de hulp ingeschakeld van Noëlle. Na de eerste twee uur privéles hebben wij al heel veel geleerd over onze hond, en ons eigen gedrag. De instructies en aanpak van Noëlle is naast vriendelijk ook heel duidelijk (voor baas en hond) en geeft ons handvatten om er thuis mee aan de slag te gaan. Geen getut, geen gedoe, gewoon fijne leerzame lessen. De komende maanden gaan wij verder met privélessen, wij rijden hier graag voor op en neer vanuit Maastricht! Thanks again Noëlle! Wij kunnen vol vertrouwen met de eerste dingen aan de slag met Logan!

Marjan Lathouwers: Wij hebben met Happy, onze Boston terriër, de puppy cursus, jonge hond en twee losloop cursussen gevolgd bij Chantal. Daarvoor hadden we bij een grote vereniging een aantal cursussen gevolgd, maar dat leek totaal niet op wat we hier leerden! Chantal snapt de honden (en ons  😉 ) echt en geeft ook persoonlijke handvatten voor jouw hond. Niet allemaal lieve woordjes en massa’s snoepjes, maar duidelijkheid en leiderschap. In korte tijd merkten we al vooruitgang. Bedankt voor je aanwijzingen en humor tijdens de lessen, Chantal. Wij raden een cursus bij Dogtrust by Noëlle zeker aan!

Josje Ras: Super fijne training in kleine groepen en op locaties en in situaties die je dagelijks met je hond mee maakt. Naast dat je hond veel leert is het voor mij ook een lekker uurtje weg waarin ik quality time heb met mijn hond Rover! Daarnaast is het elke week weer gezelligheid met onze super enthousiaste trainster Chantal!

Wendy Driessen: Ik ben met Vegas, mijn Mechelse herder bij Noëlle in training gegaan omdat hij buiten totaal onhandelbaar was en naar alle bewegende dingen uitviel. Inmiddels hebben we al heel veel met hem bereikt en ik heb enorm veel geleerd over zijn gedrag in combinatie met mijn gedrag. We zijn er nog niet maar gelukkig boeken we nog steeds vooruitgang. Vegas heeft gewoon een duidelijke, consequente en kalme leider nodig. Dat was ik dus helemaal niet maar met de hulp en het geduld van Noëlle ben ik op weg om dat wel te worden zodat Vegas en ik weer helemaal in balans zijn.

Elly: Tirza had bij de eerste lessen alleen oog voor de geitjes, paardjes of het water dat ze tegenkwam. Dankzij intensieve begeleiding tijdens de lessen van Dogtrust is Tirza rustig bij dieren en water. Deze hooglanders kwamen we vandaag tijdens de wandeling in Waalre tegen, ze stonden vlak aan het hek. Ik ben er met Tirza naar toe gegaan en liet haar zitten. Zó rustig zat ze er naar te kijken. Ook aan de waterkant gaan zitten, zonder er meteen in te plonsen, heeft ze al goed meegepikt op de training bij Dogtrust bij Noëlle. Ik ben trots op mijn meisje. De training bij Dogtrust by Noëlle werpt zijn vruchten af.