Privé

Dogtrust biedt privéles voor de opvoeding van je pup of (jong) volwassen hond. Onze privélessen zijn bedoeld voor cursisten die bij ons op les zijn of op les willen met een sociale hond. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op de groepslessen of als aanvulling op de groepslessen.

Cursisten met oudere honden of hele drukke honden willen we graag eerst zien in een privéles. Tijdens die les bepalen we wat het niveau is, of een groepscursus geschikt is en welke groepscursus dan past. We nemen geen dominante of agressieve honden aan.

Onze privélessen zijn altijd 1-op-1 en de training is gericht op jouw vragen en de behoefte van je hond. De lessen zijn bij je thuis of op onze locatie. Naast een antwoord op je vragen, geven we praktisch advies en handvaten die je verder helpen.

Wat kun je van ons verwachten?
– Professioneel maatwerk
– Persoonlijk & hondvriendelijk
– Praktisch & resultaatgericht
– Kwaliteit & ervaring
– Passie en liefde voor het vak

Puppy Privéles Lees meer >

(Jong) volwassen hond privéles Lees meer >

Lestijden

We plannen privélessen zoveel mogelijk doordeweeks en overdag. Op enkele dagen hebben we de mogelijkheid om met een goed getrainde en sociale roedel honden te werken.

De lessen kunnen op onze locatie of bij je thuis plaatsvinden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dogtrust of vul het contactformulier in.