| | Investering dubbel en dwars waard!

Investering dubbel en dwars waard!

Sylvia Vorspaget:

“Dogtrust by Noëlle biedt goede, leerzame en gezellige lessen. Mijn partner en ik hebben samen met onze hond Eleonor met veel plezier getraind. Noëlle en Chantal zijn beiden erg vriendelijk en hebben aandacht voor baas en hond.”

“Door de kleine groepen waarin getraind wordt is er veel tijd voor persoonlijke aandacht. Wanneer je thuis ergens tegen aanloopt, wordt je hiermee geholpen in de les. Erg prettig. Wij hebben het als zeer zinvol ervaren dat iedere training op een andere locatie plaatsvond, hierdoor heeft onze hond leren luisteren onder verschillende omstandigheden. Trainen bij Dogtrust is een investering, maar wel een investering die het dubbel en dwars waard is!”

2019-07-04T12:48:37+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.