| | Mede dankzij Dogtrust heb ik een leuke hond

Mede dankzij Dogtrust heb ik een leuke hond

Yvonne Van Beers  raadt Dogtrust by Noëlle aan:

Vanaf de eerste dag dat ik mijn hond Kenzo heb, ben ik bij de cursus van Dogtrust.

Chantal en Noëlle geven mij goede handreikingen voor mijn hond.

De cursussen zijn echt op de praktijk gericht.

Ik heb een leuke hond vooral dankzij hun. Ik ben hun hier zeer dankbaar voor.

Ben nu 7 maanden bij Dogtrust en ga gewoon door. Ik en Kenzo leren elke keer weer bij.

2019-07-04T12:48:53+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.