| | 5 sterren voor Dogtrust

5 sterren voor Dogtrust

Hannie Corstiaans-van Zon heeft Dogtrust by Noëlle beoordeeld met 5/5 sterren

Wij zijn met onze Groenendaeler pup Lilo op les geweest bij Noëlle en hebben diverse cursussen gevolgd met als extraatje voor Lilo in het begin en aan het eind 10 minuten spelen met de andere puppies! Met als resultaat een super sociaal, braaf, vriendelijk, speels en goed luisterend hondenvriendinnetje waar iedereen, en zij op hen, dol op is! Dank je wel Noëlle en team voor de goede begeleiding en een dikke dank je wel lebber van Lilo! Nog heel veel plezier en succes met Dogtrust bij Noëlle.

2019-07-04T17:57:38+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.