| | Recensie jonge hond cursus Dogtrust

Recensie jonge hond cursus Dogtrust

Marjan Lathouwers over de cursussen van Dogtrust:

Wij hebben met Happy, onze Boston terriër, de puppy cursus, jonge hond en twee losloop cursussen gevolgd bij Chantal. Daarvoor hadden we bij een grote vereniging een aantal cursussen gevolgd, maar dat leek totaal niet op wat we hier leerden! Chantal snapt de honden (en ons  😉 ) echt en geeft ook persoonlijke handvatten voor jouw hond. Niet allemaal lieve woordjes en massa’s snoepjes, maar duidelijkheid en leiderschap. In korte tijd merkten we al vooruitgang. Bedankt voor je aanwijzingen en humor tijdens de lessen, Chantal. Wij raden een cursus bij Dogtrust by Noëlle zeker aan!

1 november 2018

2019-07-04T17:59:15+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.