| | Zwarte pieten verrassen puppy’s Dogtrust Valkenswaard

Zwarte pieten verrassen puppy’s Dogtrust Valkenswaard

Vandaag een bijzonder leuke puppy training in het centrum van Valkenswaard met de hulpjes van de Sint. We leren de pups bij ons te blijven zitten als we iets of iemand nieuws tegenkomen. Het belang van deze oefening is dat de pup leert op ons te vertrouwen en weet dat hij bij ons veilig is, ook al is iets vreemd of spannend.

2019-07-04T17:59:35+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.