| | Speurgroep beginners

Speurgroep beginners

Een impressie van de Speurgroep voor beginners met Maaike en Kiko, Janneke en Skipper, Danielle en Buck, Marijke en Pablo.

Je neus gebruiken vraagt veel focus en concentratie. Speuren is intensief en geeft daardoor enorm veel voldoening voor uw hond. Speuren vraagt kennis van lichaamstaal en versterkt hierdoor de samenwerking met u én het zelfvertrouwen van uw hond. Iedere hond kan verschillende geuren of geursporen onderscheiden. De nadruk bij speuren ligt op samen aan het werk zijn. Onze speurcursus is gebaseerd op de kennis die Noëlle heeft opgedaan tijdens diverse opleidingen voor drugshonden.

Meer informatie over de speur training van Dogtrust.

   

2018-08-14T15:30:23+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.