| | De training bij Dogtrust by Noëlle werpt zijn vruchten af

De training bij Dogtrust by Noëlle werpt zijn vruchten af

Fijn, een bericht van een tevreden cursist! Tirza had bij de eerste lessen alleen oog voor de geitjes, paardjes of het water dat ze tegenkwam. Dankzij intensieve begeleiding tijdens de lessen van Dogtrust én de positieve inzet van baasje Elly, is Tirza rustig bij dieren en water.

Zo rustig

Elly: “Deze hooglanders kwamen we vandaag tijdens de wandeling in Waalre tegen, ze stonden vlak aan het hek. Ik ben er met Tirza naar toe gegaan en liet haar zitten. Zó rustig zat ze er naar te kijken. Ook aan de waterkant gaan zitten, zonder er meteen in te plonsen, heeft ze al goed meegepikt op de training bij Dogtrust bij Noëlle. Ik ben trots op mijn meisje. De training bij Dogtrust by Noëlle werpt zijn vruchten af.”

2019-07-04T18:03:17+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.