| | We rijden graag op en neer vanuit Maastricht!

We rijden graag op en neer vanuit Maastricht!

Martine Schophuizen: “Toen wij niet meer zo goed wisten wat nu goed of fout was voor onze labradoodle puppy Logan (door een overkill aan internet adviezen die elkaar tegenspreken, en een puppycursus in Maastricht waar weinig duidelijk werd) hebben wij de hulp ingeschakeld van Noëlle. Na de eerste twee uur privéles hebben wij al heel veel geleerd over onze hond, en ons eigen gedrag. De instructies en aanpak van Noëlle is naast vriendelijk ook heel duidelijk (voor baas en hond) en geeft ons handvatten om er thuis mee aan de slag te gaan. Geen getut, geen gedoe, gewoon fijne leerzame lessen. De komende maanden gaan wij verder met privélessen, wij rijden hier graag voor op en neer vanuit Maastricht!”

2019-07-04T18:04:32+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.