| | Vegas heeft een duidelijke, consequente en kalme leider nodig

Vegas heeft een duidelijke, consequente en kalme leider nodig

Wendy Driessen: “Ik ben met Vegas, mijn Mechelse herder bij Noëlle in training gegaan omdat hij buiten totaal onhandelbaar was en naar alle bewegende dingen uitviel. Inmiddels hebben we al heel veel met hem bereikt en ik heb enorm veel geleerd over zijn gedrag in combinatie met mijn gedrag. We zijn er nog niet maar gelukkig boeken we nog steeds vooruitgang. Vegas heeft gewoon een duidelijke, consequente en kalme leider nodig. Dat was ik dus helemaal niet maar met de hulp en het geduld van Noëlle ben ik op weg om dat wel te worden zodat Vegas en ik weer helemaal in balans zijn.”

 

2019-07-04T18:04:48+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.