Patricia van der Laan: Beste training die je hond kan krijgen!! Mijn super enthousiaste Vizsla Toby is onder controle. Ik ben nu naar de stad verhuisd en Toby loopt met een losse lijn naast me. Mensen kunnen hem aaien zonder dat hij tegen ze opspringt!!

Dogtrust kiest voor een andere aanpak, een aanpak die werkt. In kleine groepen werken we aan het gedrag van uw hond in veel voorkomende dagelijkse situaties. Het is altijd spannend om een nieuwe stap te zetten, ook als je al zoveel ervaring hebt. Daarom zijn we zo blij met alle positieve reacties die we krijgen!

Willy Van den Heuvel: Inmiddels al weer 3 jaar in training met Moos bij Dogtrust Noëlle en elke week verheugen wij ons op weer een wijze, leuke les. Inmiddels in een wat andere vorm, waarvan ik alleen maar kan zeggen dat het nog leerzamer en leuker is. Ben zo blij met mijn Bernervriend Moos, dankzij jullie opgegroeid tot een superleuke hond?

Heidi Groenen: Hele fijne cursus waar wij al met 4 van onze Leonbergers zijn geweest. We hebben met alle 4 de puppy cursus en vervolg cursussen gedaan en het zijn hele lieve reuen geworden die ook heel sociaal zijn met andere honden.

Sharon van Keulen: Alweer twee jaar geleden had ik samen met onze Knoest een Stafford pup van zeven maanden onze eerste privé les. Zijn aandachtspunt was om zich niet meer zo op zijn omgeving te focussen maar meer op mij.

We hebben destijds een puppycursus bij een andere hondenvereniging gevolgd maar deze wisten gewoon niet hoe ze dit probleem aan konden pakken met als gevolg dat ik maanden lang met spierpijn en een slecht humeur thuis kwam.

Na tien minuten met de privé les bezig te zijn geweest zag ik al een verandering in zijn houding en heb ik het volle uur genoten! Ik ben nog nooit zo blij en trots naar huis gegaan! Nu twee jaar later kan Knoest zich nog steeds wel eens focussen op andere honden, maar door de geleerde aandachtsoefeningen heb ik hem zo uit die focus gehaald en kunnen we heerlijk genieten van onze wandeling!

Wendy van Daal: Ik heb met Monster een paar cursussen gedaan bij Noëlle. Ik als baasje heb er echt veel geleerd, en Monster natuurlijk ook! Ook heb ik ze een keer bij mij thuis laten komen omdat de hond van mijn vriend erg veel blafte. Ik heb de nodige tips gekregen en het gaat al stukken beter. Al met al kan ik alleen maar aanraden om hier met je hond naar toe te gaan!

Tiny Mamot-van Leuven: Super resultaat met onze dominante hond, uit het dodingsstation in Portugal. Het gaat al zo veel beter. Kei blij!

Anita De Jong: Noëlle je bent een super meid met een hart van goud,super ervaringsdeskundige en geen hond of baasje waar jij geen raad mee weet!

Martine Schophuizen: Het is echt fijn dat toen wij door de bomen het bos even niet meer zagen dat Noëlle in een uur al zoveel heeft kunnen verduidelijken over onze hond, trainen, gehoorzaamheid en ook over onszelf. Thanks again Noëlle! Wij kunnen vol vertrouwen met de eerste dingen aan de slag met Logan!