| | Visie

Visie

Ambitieus en altijd op zoek naar wat beter kan. Dat omschrijft de visie van Dogtrust in één zin. Na 17 jaar lesgeven op de hondenschool is het tijd voor verandering. Een nieuwe, verbeterde werkwijze waarbij we eerst een relatie opbouwen met de hond en een vertrouwensband creëren, waarna het opvoeden vanzelfsprekend wordt.

Nadat een stevige basis qua opvoeding is gelegd, stappen we over naar het trainen van uw hond. Met deze manier van lesgeven sluiten we nog beter aan op uw vragen en de behoefte van uw hond. We voeden op en trainen de vaardigheden die u en uw hond dagelijks nodig hebben in de eigen omgeving.

Bij de nieuwe werkwijze past ook een nieuwe naam. Van HondenTrainingsCentrum Noëlle gaan we over naar Dogtrust by Noëlle. Een naam die het belang van de vertrouwensband tussen hond en zijn baas extra benadrukt.

2019-07-04T18:07:29+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.