Ambitieus en altijd op zoek naar wat beter kan. Dat omschrijft de visie van Dogtrust in één zin. Na 17 jaar lesgeven op de hondenschool is het tijd voor verandering. Een nieuwe, verbeterde werkwijze waarbij we eerst een relatie opbouwen met de hond en een vertrouwensband creëren, waarna het opvoeden vanzelfsprekend wordt.

Nadat een stevige basis qua opvoeding is gelegd, stappen we over naar het trainen van uw hond. Met deze manier van lesgeven sluiten we nog beter aan op uw vragen en de behoefte van uw hond. We voeden op en trainen de vaardigheden die u en uw hond dagelijks nodig hebben in de eigen omgeving.

Bij de nieuwe werkwijze past ook een nieuwe naam. Van HondenTrainingsCentrum Noëlle gaan we over naar Dogtrust by Noëlle. Een naam die het belang van de vertrouwensband tussen hond en zijn baas extra benadrukt.