| | Les locaties

Les locaties

Tot 1 augustus 2017 geven wij cursussen op onze locatie Klein Borkel 8 in Valkenswaard. Vanaf 21 augustus 2017 stappen we over op het nieuwe lesgeven bij u in de omgeving. We kiezen elke les voor een andere locatie bij u in de buurt. Op die manier helpen we uw hond beter om te gaan met dagelijkse situaties in en om huis. Voor precieze data kunt u het beste een mail sturen of vul het contactformulier in.

2019-07-04T18:07:13+00:00

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.